HTML

Végső csapás

2009.09.17. 15:32 ibolyafarkas

Na most nem lennék a kereskedelmi, élelmiszer- és vegyipari multik helyében. A kékacél palacsintasütő végre találkozott a tökéletes palacsintatésztával, és fényes győzelmet aratott. A belül rózsaszín, kívül aranybarna szűzérmékkel korábban már bizonyított, most pedig olyan engedelmesen váltak el az aljától a kifogástalan palacsinták, hogy az maga a tökély. Nyugodtan el lehet felejteni a teflont.

A tökéletes palacsintatészta (egyik) titka a vaj, ami a masszába kerül. Így még csak nem is kell megolajozni a serpenyőt minden adag előtt, egyszerűen esze ágában sincs letapadni.

Szólj hozzá!

Címkék: konyha technika minőség rendes vaj acél

A bejegyzés trackback címe:

https://quid.blog.hu/api/trackback/id/tr141388560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása